Парубій планує зняти недоторканність із Бакуліна в четвер

Читать на русском
Верховна Рада у четвер, 15 березня, розгляне питання притягнення народного депутата Євгена Бакуліна до кримінальної відповідальності.

Верховна Рада в четвер, 15 березня, розгляне питання притягнення народного депутата Євгена Бакуліна до кримінальної відповідальності.

Про це в залі парламенту повідомив голова ВР Андрій Парубій, пише «Слово і Діло».

За його словами, напередодні регламентний комітет за участю генпрокурора Юрія Луценка рекомендував Раді розглянути питання скасування депутатської недоторканності Бакуліна.

«У четвер розпочнемо засідання з розгляду цього питання. Хочу нагадати, що закон один для всіх і, сподіваюся, ухвалимо відповідне рішення», – сказав Парубій.

Як відомо, 12 березня регламентний комітет розглянув подання Генпрокуратури щодо надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Євгена Бакуліна й згодом рекомендував Верховній Раді забрати в нардепа недоторканність.

Сам Бакулін на засіданні комітету відсутній. Замість себе він прислав адвоката та письмові пояснення, в яких, зокрема, зазначив, що хворий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: