Рада заборонила банкрутувати «Чорноморнафтогаз»

Читать на русском
Парламент на своєму сьогоднішньому засіданні ввів мораторій на банкрутство Чорноморнафтогазу до 2019 з пропозиціями президента Петра Порошенка.

Верховна Рада ввела мораторій до 1 січня 2019 року на банкрутство державної компанії Чорноморнафтогаз.

Як інформує «Слово і Діло», за відповідний законопроект з урахуванням пропозицій президента Петра Порошенка проголосували 230 депутатів, передають Українські Новини.

Вишки Бойка: Луценко обіцяє прогрес у справіСлідство у справі так званих вишок Бойка готує пред'явлення матеріалів для зняття депутатської недоторканності.

Як зазначається, законопроект також передбачає, що надані Чорноморнафтогазу спеціальні дозволи на користування надрами на окупованій території, термін дії яких закінчився в період анексії Криму, будуть автоматично продовжені на період тимчасової окупації.

Нагадаємо, колишній президент Віктор Янукович і екс-глава Нацбанку Сергій Арбузов отримали 95 млн доларів від угоди з покупки двох бурових установок за завищеними цінами.

Як відомо, генеральний прокурор України Юрій Луценко розкрив частину інформації слідства щодо закупівлі сучасних морських бурових установок для компанії «Чорноморнафтогаз» в 2011-2013 роках.

А зі слів голови Опозиційного блоку Юрія Бойка ініціаторами скандалу навколо закупівлі бурових установок для «Чорноморнафтогазу» в 2011-2013 роках були представники так званої «молодої команди» з оточення Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: