Профільний комітет ВР розгляне законопроект про нацбезпеку

Читать на русском
Комітет Верховної ради України з питань національної безпеки і оборони завтра, 14 березня 2018 року, розгляне законопроект про національну безпеку.

Комітет Верховної ради України з питань національної безпеки і оборони завтра, 14 березня 2018 року, розгляне законопроект «Про національну безпеку».

Про це заявив секретар комітету, нардеп Іван Винник, повідомляє прес-служба БПП, пише «Слово і Діло».

Нацбезпека та оборона: що обіцяли мажоритарники Кіровоградської областіМажоритарники Кіровоградської області обіцяли допомагати учасникам АТО й реформувати Збройні сили України.

«У середу, на засіданні комітету з питань національної безпеки і оборони, ми будемо розглядати проект закону« Про національну безпеку ». Хочу зауважити, що цей закон, поки, істотно звужений по відношенню до тих трьох законів, які сьогодні регулюють сферу нацбезпеки і оборони, в сферу цивільного контролю, оборонний блок», - заявив він.

Крім того, Винник додав, що на засіданні комітету будуть обговорюватися, зокрема, ризики нацбезпеки.

«Ми не побачили в проекті закону об'єктів національної безпеки, не описані чітко ризики нацбезпеки і інші питання. Ми готові плідно попрацювати, врегулювати всі ці питання на рівні комітету і найближчим часом розглянути його в першому читанні, а згодом прийняти повноцінний новий закон «Про національну безпеку», - розповів він.

Нагадаємо, 28 лютого 2018 року, законопроект про нацбезпеку надійшов до Верховної Ради України.

Також стало відомо, коли ВР зніме недоторканність з Бакуліна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: