Нардепа Мельничука викликали до НАЗК

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) викликало народного депутата України Сергія Мельничука для пояснень з приводу адміністративного протоколу.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) викликало народного депутата України Сергія Мельничука для пояснень з приводу адміністративного протоколу.

Про це повідомляє прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

«Для забезпечення реалізації прав особи, яка притягається до адміністративної відповідальності й має право подати пояснення та зауваження щодо змісту протоколу, до Національного агентства з питань запобігання корупції запрошений народний депутат України Сергій Мельничук», – ідеться в повідомленні НАЗК.

Агентство встановило, що перебуваючи в статусі народного депутата України, Мельничук входить до складу виконавчого органу ТОВ «МБР-Трейд». Мельничук порушив встановлені законом «Про запобігання корупції» обмеження щодо зайняття іншою оплачуваною діяльністю. Зокрема, йдеться про порушення особою встановлених законом обмежень щодо входження до складу правління, інших виконавчих чи контрольних органів, наглядової ради підприємства або організації, що має на меті отримання прибутку.

Боротьба з корупцією: як створювались нові правоохоронні та антикорупційні органиВ Україні з корупцією і злочинністю боротимуться 8 нових структур. П'ять з них вже працюють. На черзі створення ще трьох нових організацій.

Мельничук запрошений до Національного агентства 28 лютого 2018 року о 10:00.

В Агентстві нагадали, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

Раніше повідомлялося, що до НАЗК викликали заступника Жданова.

Нагадаємо, в НАБУ не отримували обіцяного Мельничуком компромату на фармакологічну мафію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: