До НАЗК викликали заступника Жданова

Читать на русском
Національне агентство із запобігання корупції викликало для надання пояснень першого заступника міністра молоді і спорту Ігоря Гоцула.

Національне агентство із запобігання корупції викликало для надання пояснень першого заступника міністра молоді і спорту Ігоря Гоцула.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба НАЗК.

За даними Агентства, чиновника притягують до адміністративної відповідальності за «дії в умовах реального конфлікту інтересів», пов'язаних із корупцією.

Йому загрожує від 100 до 800 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном на 1 рік.

«Відповідний конфлікт виник під час розгляду та узгодження документів, які стосуються очолюваного ним громадського союзу «Федерація легкої атлетики України», – йдеться в повідомленні.

Гоцула попросили прибути до Нацагентства 22 лютого об 11:00 для пояснення своїх дій і можливих зауважень до змісту адмінпротоколу.

В Агентстві нагадали, що неявка посадової особи не є перешкодою для притягнення її до відповідальності.

Раніше міністр молоді і спорту України Ігор Жданов закликав уболівальників та учасників АТО не їхати на Чемпіонат світу з футболу 2018 року до Росії.

Також у НАБУ назвали топ-5 країн для українських корупціонерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: