Справа Труханова: сутички біля суду

Читать на русском
Під Солом'янським судом у Києві, де обирають запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися сутички і затримання.

Під Солом'янським судом у Києві, де обирають запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися сутички й затримання.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив кореспондент «Української правди».

Афери Одеської мерії: чи можливе звільнення ТрухановаНАБУ повідомило про підозру меру Одеси Геннадію Трухановому, а вранці його затримали в Борисполі. При цьому понад місяць одеський мер не був на роботі. Про ситуацію в Одесі розповіли експерти.

«Почалися перші сутички між правоохоронцями та націоналістами. Застосували сльозогінний газ. Конфлікт розпочався із затримання двох невідомих без суттєвих на те причин. Почалася перша бійка», – зазначив кореспондент.

Також стало відомо, що правоохоронці затримали кількох осіб. Невідомі кидали в силовиків фаєри.

Нагадаємо, детективи НАБУ підозрюють вісьмох осіб у розкраданні коштів під час придбання будівлі заводу «Краян», за яку переплатили близько 170 млн грн. Серед підозрюваних – мер Одеси Генадій Труханов, його заступник Павло Вугельман та депутат Одеської обласної ради Олег Бабенко.

14 лютого Труханова затримали в міжнародному аеропорту «Бориспіль» після повернення з тривалої відпустки та закордонних відряджень.

Сторона обвинувачення просить арештувати очільника Одеської міськради з можливістю виходу під заставу в розмірі 50 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: