Справа Труханова: стало відомо, де і коли відбудеться засідання суду (доповнено)

Читать на русском
Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову відбудеться 14 лютого о 19.00 в Києві на Вознесенському узвозі 10Б.

Засідання суду щодо обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову відбудеться 14 лютого о 19.00 в Києві на Вознесенському узвозі 10Б.

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомили в САП.

НАБУ повідомило про підозру меру Одеси Труханову: реакція соцмережМеру Одеси Геннадію Труханову повідомили про підозру, однак чиновника немає в Україні з кінця грудня минулого року.

«14 лютого 2018 року, о 19:00 слідчий суддя Солом’янського районного суду міста Київ розгляне клопотання детективів НАБУ погоджене прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу міському голові міста Одеса, який був затриманий сьогодні за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України («Заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем)». Судове засідання відбудеться за адресою Вознесенський узвіз, 10б.», - поінформували в САП.

Пізніше стало відомо, що Солом'янський районний суд розгляне обрання запобіжного заходу для Труханова 15 лютого. Про це «Українським новинам» повідомила прес-служба НАБУ.

Час розгляду запобіжного заходу поки не визначено. Також 15 лютого суд обере запобіжний захід для заступника мера Одеси Павла Вугельмана.

Раніше Одеська міськрада прокоментувала повернення Труханова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: