Напередодні підозри Труханову суд розглядав чергову спробу зняття арешту з грошей

Читать на русском
Після заморозки грошей Одеської міськради, отриманих приватною компанією від продажу будівель, адвокати знову пробували зняти арешт.

Напередодні повідомлення про підозру міському голові Одеси Геннадій Труханову в розкраданні коштів Одеської міської ради на покупку будівлі збанкрутілого заводу «Краян» у ТОВ «Девелопмент Еліт» за 185 мільйонів гривень і повторної заморозки зазначених коштів, адвокат приватної компанії знову спробував зняти арешт з рахунків.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва від 9 лютого, повідомляє «Слово і Діло».

Попри те, що 7 лютого суд знову зняв арешт з частини грошей на рахунку «Девелопмент Еліт», детективи Національного антикорупційного бюро та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вчасно відреагували і встигли заморозити кошти, подавши чергове клопотання про повторний арешт коштів.

Адвокат, що представляє інтереси «Девелопмент Еліт», вже 9 лютого вкотре спробував розблокувати кошти на рахунку компанії, проте суд відмовив.

Розгляд клопотання про арешт коштів перенесено аж на 21 лютого, а самі гроші поки заморожені.

Нагадаємо, НАБУ розпочало підготовку звернення з проханням дії судді, яка двічі знімала арешт з коштів «Девелопмент Еліт».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: