Труханова затримали в аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
Державна міграційна служба затримала в аеропорту Бориспіль мера Одеси Геннадій Труханова, якому НАБУ повідомило про підозру.
Геннадій Труханов

Міського голову Одеси Геннадія Труханова затримали в столичному аеропорту «Бориспіль» у справі купівлі за завищеною ціною будівлі збанкрутілого заводу «Краян», в якій мала розміститися Одеська мерія, та розкрадання коштів. Вчора, 13 лютого, йому й трьом чиновникам Одеської міської ради заочно повідомили про підозру.

Цей факт «Українській правді» підтвердили в Національному антикорупційному бюро, повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян, вранці 14 лютого Труханов прилетів із Варшави до аеропорту «Бориспіль», де його затримали прикордонники й передали спецпризначенцям Національного антикорупційного бюро. Труханову також одразу вручили підозру.

«Щодо цого громадянина прикордонники виконали доручення одного з правоохоронних органів, проінформували ініціатора. Приїхали представники НАБУ, які вручили йому підозру», – сказав Слободян.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що Труханову та чотирьом чиновникам Одеської мерії оголосили про підозру.

Раніше суд переніс розгляд арешту грошей «Девелопмент Еліт», які компанія отримала за продаж будинків Одеської міськради за 185 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: