Стало відомо, чому Труханова не змогли конвоювати до суду

Читать на русском
Станом на вечір середи, 14 лютого,  до Солом’янського районного суду Києва не доставили мера Одеси Геннадія Труханова  і його заступника Павла Вугельмана через «дефіцит ресурсів».

Станом на вечір середи, 14 лютого, до Солом’янського районного суду Києва не доставили мера Одеси Геннадія Труханова і його заступника Павла Вугельмана через «дефіцит ресурсів».

«За інформацією, якою я наразі володію, підозрюваний Труханов не доставлений до суду для обрання йому запобіжного заходу», - повідомив прокурор Максим Кравченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на Громадське.

Афери Одеської мерії: чи можливе звільнення ТрухановаНАБУ повідомило про підозру меру Одеси Геннадію Трухановому, а вранці його затримали в Борисполі. При цьому понад місяць одеський мер не був на роботі. Про ситуацію в Одесі розповіли експерти.

Прокурор заявив, що «наразі немає ресурсу» для конвоювання Труханова до суду. Цим має займатися Управління спецоперацій Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, детективи НАБУ підозрюють вісьмох осіб у розкраданні коштів під час придбання будівлі заводу Краян, за який переплатили близько 170 млн грн. Серед підозрюваних – мер Одеси Генадій Труханов, його заступник Павло Вугельман та депутат Одеської обласної ради Олег Бабенко.

14 лютого Труханова затримали в міжнародному аеропорту Бориспіль після повернення з тривалої відпустки та закордонних відряджень.

Сторона обвинувачення просить арештувати очільника Одеської міськради з можливістю виходу під заставу у розмірі 50 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: