Зведення штабу АТО 15 лютого: 14 обстрілів, четверо бійців поранені

Читать на русском
За минулу добу 14 лютого, незаконні збройні формування 14 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, четверо військовослужбовців отримали поранення.

За минулу добу 14 лютого, незаконні збройні формування 14 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, четверо військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляють в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 14 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення, противник провів 14 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. У результаті ворожого вогню четверо українських захисників отримали поранення», - сказано в повідомленні штабу.

У штабі зазначили, що бойовики особливо активно діяли в темний час доби.

Миротворці на Донбасі: що принесе Україні «план Расмуссена»Україна поступово втрачає вплив у вирішенні питання про розміщення миротворців ООН на Донбасі.

На луганському напрямку противник застосував 120-мм міномети по позиціях ЗСУ недалеко від Троїцького і Лозового. З гранатометів різних видів і стрілецької зброї, включаючи великокаліберні кулемети, незаконні збройні формування обстрілювали захисників Травневого і Майорського.

На донецькому напрямку епіцентром напруги стало передмістя Авдіївки, де противник вів вогонь по українським захисникам з 82-мм мінометів гранатометів і кулеметів. У цьому ж районі бойовики неодноразово стріляли з мінометів калібру 120-мм і 82-мм і піхотного озброєння по захисникам шахти Бутівка.

Крім того, важкі міномети незаконні збройні формування застосували поблизу Водяного на Приазов'ї і у Новотроїцького. При цьому бойовики також застосували гранатомети різних видів і стрілецьку зброю. У Красногорівки противник вів вогонь з озброєння БМП і цілого арсеналу стрілецької зброї.

Нагадаємо, в Донецькій області шахтарі заблокували стратегічні дороги.

Раніше повідомлялося, що Японія виділить на відновлення Донбасу мільйони доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: