Японія виділить на відновлення Донбасу мільйони доларів

Читать на русском
Японія надасть 4 мільйони доларів через гуманітарні організації для допомоги та відновлення зруйнованої інфраструктури Донецької області.

Японія надасть 4 мільйони доларів через гуманітарні організації для допомоги та відновлення зруйнованої інфраструктури Донецької області.

Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 13 лютого, пише «Слово і Діло».

Припинення гуманітарної допомоги: в чому причини кризи та чи впорається Донбас без підтримки ООНООН припиняє гуманітарну та продовольчу допомогу мирним жителям на Донбасі через проблеми фінансування в Організації. Чи впорається Україна без підтримки ООН, розбирались експерти.

Також компанія «Вода Донбасу» цього року завдяки фінансовій підтримці Японії отримає броньований автомобіль.

«Такі плани на цей рік озвучив Шигекі Сумі, надзвичайний і повноважний посол Японії в Україні, під час нашої з ним зустрічі в Краматорську ... Зокрема, почув про необхідність підтримувати проекти відновлення пошкодженого житла, а також водо- й газопостачання жителів як окупованої, так і підконтрольної українському уряду території Донбасу», -– додав Жебрівський.

Як відомо, японська влада завершила поставку медичного обладнання до 11 українських лікарень, закупленого на кошти непроектної грантової допомоги.

Раніше повідомлялося, що Євросоюз надасть Україні 50 мільйонів євро в рамках програми гуманітарної допомоги Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: