У Донецькій області шахтарі заблокували стратегічні дороги

Читать на русском
У Донецькій області шахтарі ДП «Селідоввугілля» заблокували дві дороги і вимагають виплати боргів по зарплаті.

У Донецькій області шахтарі ДП «Селідоввугілля» заблокували дві дороги і вимагають виплати боргів по зарплаті.

Про це на своїй сторінці в Facebook 14 лютого повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, передає «Слово і Діло».

Ігор ГузьНародний депутат України
Гузь обіцяє зробити все можливе, щоб будівництво 10-ї Нововолинської шахти продовжилосьСказано 17 жовтня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

На даний момент шахтарями та членами їхніх сімей перекриті дві дороги в обох напрямках із міста Селідово.

«Перша - веде на Курахово, Мар'їнку та Красногорівку і має важливе стратегічне значення, особливо для українських військових. Друга - веде в бік Новогродовки», - повідомив Волинець.

Також були заблоковані автобуси, які везли шахтарів на другу зміну. Третя зміна гірників шахт «Котляревського» і ⅓ «Новогродівська» не спускатися в шахту. На вулиці Мічуріна міста Новогродівка, на місці блокування автобусів, шахтарі встановлюють намети і «буржуйки».

На шахті «Котляревського» в 3-ю зміну відбудуться збори, де люди повинні прийняти протокольне рішення - не спускатися в шахту і вимагати виплати зарплати.

Акція протесту спочатку стихійно почалася під адмінбудинком Донецької області.

«Не отримавши конкретної відповіді на це болюче питання (про виплату зарплати - ред.), о 14.00 перекрили автодорогу, яка веде на Курахово, Мар'янку і Красногорівку і має стратегічне значення, особливо для українських військових. Рух транспорту заблоковано», - написав Волинець.

Раніше повідомлялося, що на контрольованій бойовиками території Донецької області зупинилися дві шахти.

Нагадаємо, на Донбасі автобус з шахтарями потрапив в ДТП.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: