У військовій прокуратурі пояснили, чому приходили до редакції «Вестей»

Читать на русском
До редакції газети Вести у бізнес-центр Gulliver правоохоронці прибули для виконання рішення суду про передачу приміщення в управління Нацагентства з управління активами.

До редакції газети «Вести» у бізнес-центр Gulliver правоохоронці прибули для виконання рішення суду про передачу приміщення в управління Нацагентства з управління активами.

Про це повідомив слідчий в особливо важливих справах Головної військової прокуратури Віталій Опанасенко, передає «Укрінформ», пише «Слово і Діло».

Стали відомі подробиці захоплення «Вестей»Силовики не пускаю журналістів Вестей на робочі місця. У той же час, самі правоохоронці виносять речі з медахолдінга.

За його словами, 31-й, 32-й та 33-й поверхи в Gulliver належать ТОВ «Юнісон групп». Ця нерухомість була заарештована у справі проти екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

«У нас є на руках рішення суду, яке зобов'язує передати три поверхи в Gulliver Нацагентству з управління активами. Сьогодні це було зроблено», – наголосив він.

Луценко провалив обіцянку до кінця 2017 року передати до суду справу КлименкаГенеральний прокурор не виконав уже четверту обіцянку щодо розслідування справи Януковича й причетних до неї вищих посадових осіб.

За словами Опанасенка, раніше представники Головної військової прокуратури та Нацагентства з управління активами неодноразово намагалися виконати рішення суду, однак невідомі люди в масках їм перешкоджали.

«Тому сьогодні спільно з працівниками поліції ми зайшли до приміщень і передали їх в управління АРМА. Таким чином, ми виконали норму закону. У подальшому, якщо медіа-холдинг «Вести» бажає розташовуватися на 32-му поверсі, вони можуть укласти відповідний договір оренди з компанією-управителем», – додав слідчий.

Як відомо, в Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), повідомили, що приміщення, які займає холдинг «Вести», передані керівній компанії.

Нагадаємо, раніше журналісти «Вестей» заявили, що сьогодні зранку не змогли потрапити на роботу. Вхід на 32-й поверх, де розташовані офіси радіостанції та сайту «Вести», заблокували силовики.

Влітку 2017 року головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД провела «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, що належать екс-міністру доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в редакції «Радіо Вести».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: