Матіос заявив, що фігуранти «справи Клименка» пішли на угоду зі слідством

Читать на русском
Фігуранти у справі екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка пішли на угоду зі слідством після обшуків 14 липня.

Фігуранти у справі екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка пішли на угоду зі слідством після обшуків, які відбулися у п'ятницю, 14 липня.

Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

Україна просить Європу про арешт рахунків КлименкаУкраїна просить європейські країни заблокувати кошти екс-міністра доходів та зборів України Олександра Клименка, розміщені у їхніх банках.

«Дивлячись, що відбувається за законом у кабінетах слідчих Головної військової прокуратури, з'являються думки вголос: ще вчора вони тусили в Гулівері і були партнерами з Клименком, а нині після обшуків у квартирах «господаря» вже надвечір вони ж (від страху/совісті чи сумління??) рядками свідчень у протоколах - пішли на співпрацю зі слідством», - наголосив Матіос.

Нагадаємо, напередодні Головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД провели «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, які належать екс-міністру доходів і зборів Олександрові Клименку.

Згодом Матіос розповів про схему розкрадання Клименком та суму збитків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: