Військовий прокурор розповів про арештоване майно Клименка

Читать на русском
Арештоване майно екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка передано в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів.

Заарештоване майно колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка передали в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів.

Про це в п'ятницю, 6 жовтня, заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос на брифінгу в Києві, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду» .

Україна просить Європу про арешт рахунків КлименкаУкраїна просить європейські країни заблокувати кошти екс-міністра доходів та зборів України Олександра Клименка, розміщені у їхніх банках.

«На підставі рішення суду Головна військова прокуратура передає для управління й подальшого розпорядження перелік майна Клименка», – заявив Матіос.

Він зазначив, що активи передані на загальну суму понад 900 млн грн.

«Сьогодні на підставі рішення судді від 28 вересня Головна військова прокуратура ... передає для управління й подальшого розпорядження перелік майна, яке заарештоване й перебуває в Україні. Це 154 об'єкти нерухомого майна», – повідомив військовий прокурор.

В тому числі це квартири в елітних житлових комплексах у Печерському районі Києва, недобудовані та добудовані особняки в Козині – 17 штук.

Як відомо, прес-служба Генеральної прокуратури України поширила повідомлення, в якому вказувалося, що в рамках «справи Януковича-Клименка» заарештовано майно на 900 млн грн.

Раніше повідомлялося, що фігуранти у справі екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка пішли на угоду зі слідством після обшуків, які пройшли 14 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: