Правоохоронці не пускають журналістів до редакції «Вестей» (доповнено)

Читать на русском
Правоохоронці заблокували редакцію медіа-холдингу Вести. Працівники радіо і сайту не можуть потрапити на свої робочі місця.

У четвер, 8 лютого, силовики заблокували редакцію медіа-холдингу «Вести».

Як написала в соцмережах директор з виробництва «Радіо Вести» Юлія Кугітко, співробітників не пускають на робочі місця.

Вона зазначила, що правоохоронці «не дають можливості вести ефір».

Також головний редактор «Вестей» Оксана Омельченко написала в мережі, що за інформацією видання серед силовиків є представники військової прокуратури:

«Близько 6 ранку оточили« Гулівер », заходять на наш поверх такі« милі »люди. Колеги з Радіо передають, що звук такий, ніби почали все трощити. Скоро починаємо на сайті онлайн. Якраз сьогодні готували до друку другу частину розслідування про Нацагентство і його друзів».

Пізніше вона уточнила, що представники силовиків погрожують журналістам.

Нагадаємо, в суботу, 3 лютого, в офіс медіахолдингу «Вести» на Спортивній площі, 1 у БЦ «Гуллівер» у Києві нагрянули силовики з Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Однак тоді до медіа-холдингу вони не потрапили.

Раніше, влітку 2017 року головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД провела «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в редакції «Радіо Вести».

Як заявляв головний військовий прокурор Анатолій Матіос, арештоване майно Клименка передали в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: