Квартира екс-міністра Клименка: хто і чому не віддав житло Нацагентству

Читать на русском
До квартири екс-міністра Клименка прийшли представники Нацагентства з управління активами. Судове рішення є обов’язковим до виконання.

Співробітники Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, виконуючи ухвалу Печерського суду, намагаються прийняти в управління квартиру в одному з житлових комплексів міста Києва.

За даними «Слова і Діло», йдеться про квартиру екс-міністра Януковича Олександра Клименка.

Відповідно до інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно власником квартири є ТОВ «Компанія з управління активами Ексельсіор». Квартира передана в управління Національному агентству ухвалою Печерського районного суду міста Києва.

«Національному агентству передано в управління квартиру 32 (реєстраційний номер 32270199) площею 200,8 кв.м. за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27 Б». Згідно зі статтею 129-1 Конституції України», — наголосили в Нацагентсві.

Згідно зі статтею 129-1 Конституції України, судове рішення є обов’язковим до виконання.

Водночас невідомі особи чинять супротив представникам Національного агентства та Головної військової прокуратури щодо виконання Ухвали суду та передачі квартири в управління Національному агентству.

Як відомо, прес-служба Генеральної прокуратури України поширила повідомлення, в якому вказувалося, що в рамках «справи Януковича-Клименка» заарештовано майно на 900 млн грн.

Раніше повідомлялося, що фігуранти у справі екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка пішли на угоду зі слідством після обшуків, які пройшли 14 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: