Стали відомі подробиці захоплення «Вестей»

Читать на русском

Силовики не пускаю журналістів Вестей на робочі місця. У той же час, самі правоохоронці виносять речі з медахолдінга.

У ТРЦ «Гулівер», де розташований медіа-холдинг «Вести», заблокований 32 поверх.

Як інформує «Слово і Діло», про це пишуть в соцмережах співробітники редакції.

Силовики спробували захопити редакцію «Вестей» – ЗМІСиловики спробували зламати двері і проникнути всередину, незважаючи на те, що у вихідний день видання не працює.

За словами журналістів, силовики не пускаю їх на робочі місця. У той же час, самі правоохоронці виносять речі з медахолдінга.

«Деякі подробиці про ситуацію на радіостанції. Близько 6 ранку за Києвом біля Гуллівера з'явилися невідомі люди в чорних куртках, які через кілька десятків хвилин були вже на 32-му поверсі. Нечисленні співробітники були заблоковані, потім видворено з території.

Співробітники ранкової зміни на роботу не допускаються. Серед людей в масках вони впізнали героїв недавніх публікацій зі структури АРМА, які планували рейдерське захоплення декількох поверхів бізнес-центру. Почали з поверху, де орендують приміщення саме ЗМІ.

Свідки повідомляють, що бачили у загарбників зварювальний апарат, а також винесення деяких речей з приміщень редакції.

До сьогоднішніх подій радіостанція була однією з найбільш технічно передових студій в Європі», - написав шеф-редактор, ведучий програм в Радіо Вести Андрій Блінов.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що силовики увійшли в медіа-холдинг «Вести».

Раніше, влітку 2017 року головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД провела «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в редакції «Радіо Вести».

Як заявляв головний військовий прокурор Анатолій Матіос, арештоване майно Клименка передали в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: