Офіс «Вестей» передали керівній компанії. Силовики спростували захоплення

Читать на русском
Вестям пропонують укласти договір про оренду офісу з керівною компанією. Силовики пояснили, що не захоплювали медіа-холдинг, а лише ввели нових власників.

Приміщення столичного бізнес-центру «Гулівер», які займає холдинг «Вести», передані керівній компанії.

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Стали відомі подробиці захоплення «Вестей»Силовики не пускаю журналістів Вестей на робочі місця. У той же час, самі правоохоронці виносять речі з медахолдінга.

8 лютого військова прокуратура та поліція забезпечили передачу приміщень на 31-му, 32-му й 33-му поверхах «Гулівера» в управління АРМА.

Наразі агентство фактично передало ці приміщення керівній компанії відповідно до укладеного договору управління майном.

«Єдиним законним власником зазначених приміщень є компанія-управитель на підставі зазначеного договору управління майном. Відповідно, всі перешкоди такому управлінню є незаконними», – йдеться в повідомленні.

Водночас компанія-управитель на підставі зазначеного договору уповноважена на передачу зазначених приміщень в оплатне користування всім охочим. Відповідно, «Вести» можуть оперативно укласти відповідний договір оренди.

Нагадаємо, раніше журналісти «Вестей» заявили, що сьогодні зранку не змогли потрапити на роботу. Вхід на 32-й поверх, де розташовані офіси радіостанції та сайту «Вести», заблокували силовики.

Влітку 2017 року головна військова прокуратура разом із Національною поліцією та КОРД провела «другу хвилю» обшуків у приміщеннях, що належать екс-міністру доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в редакції «Радіо Вести».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: