Трампа номінували на Нобелівську премію миру

Читать на русском
Президента США вже в третій раз номінують на Нобелівську премію миру за відданість ідеології боротьби за мир.

Кандидатуру президента США Дональда Трампа вже втретє висунули на Нобелівську премію миру.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив директор Норжеского інституту Хенрік Урда, повідомляє Voice of People.

Зустріч Порошенка й Трампа в Давосі не відбулася: реакція соцмережПетро Порошенко і Дональд Трамп мали провести зустріч у Давосі, проте в лідера США не вистачило часу.

«Я можу підтвердити, що нас повідомили про номінацію Трампа і що він номінований на премію. Як би там не було, я нічого не можу сказати, хто стоїть за тією номінацією, оскільки це конфіденційна інформація. Я можу тільки сказати, що висував його американець», - сказав Урда.

Крім того, директор інституту також повідомив, що та сама людина висував кандидатуру Трампа і в попередні роки. У формулюванні йдеться, американський президент гідний цієї нагороди за відданість ідеології «боротьби за мир за допомогою сили» та інші заслуги.

Нагадаємо: імена володарів премії будуть оголошені в жовтні 2018 року. У 2017 Нобелівську премію миру отримала международноя кампанія «Рух за ядерне роззброєння».

«Кремлівська доповідь»: які цілі у США та яким може бути фінал для ПутінаУ США оприлюднили доповідь про можливість запровадження нових санкцій проти російських олігархів і близького оточення Путіна. Навіщо це США та якими будуть наслідки для РФ, пояснили експерти.

У 2016 році володарем Нобелівської премії миру став колумбійський президент Хуан Мануель Сантос, який підписав мирний договір, що призвело до закінчення громадянської війни, що тривала більше 50 років.

Раніше Time представив 25 найвпливовіших людей в інтернеті.

Також опечатку Трампа визнали словом року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: