У США склали рейтинг найбільш впливових блогерів світу

Читать на русском
Одним з найбільш впливових людей на просторах всесвітньої мережі Time назвав російського опозиціонера Олексія Навального.

Американський журнал Time утретє представив список 25 найбільш впливових блогерів.

Список опублікований на сайті видання, передає «Слово і Діло».

Українські вузи потрапили до рейтингу кращих університетів світуВищі навчальні заклади України потрапили в рейтинг кращих університетів світу за даними британської консалтингової компанії.

Одним з найбільш впливових людей на просторах всесвітньої мережі Time назвав російського опозиціонера Олексія Навального.

«Російський опозиційний активіст використовував YouTube, щоб прорвати інформаційну блокаду Кремля. Його канал має більше мільйона підписників, а його відео надихнули хвилі антиурядових протестів у Росії», - пише видання.

До списку також потрапив президент США Дональд Трамп, який, попри «нескінченну драму», володіє найбільшою кількістю підписників у твіттері серед світових лідерів. Відзначається, що суперечливі повідомлення американського лідера в мікроблозі часто шкодять його президентству.

Time не залишив без уваги дівчинку з сирійського Алеппо Бану Алабед, яка отримала популярність завдяки своїм твітам «про жахи громадянської війни в Сирії».

До списку найвпливовіших блогерів також увійшли британська письменниця Джоан Роулінг, американські співачки Кеті Перрі і Ріанна, зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян, автор улюбленого мему націоналістів Жабеня Пепе Мет Ф'юрі і вигаданий персонаж коміка з США Брендона Міллера Joanne the Scammer.

Нагадаємо, Україна випередила РФ і Білорусію в рейтингу соціально розвинених країн.

Відзначимо також, що 27 грудня 2016 року віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів заявив, що наступного року Україні вдасться піднятися на 15-20 позицій в рейтингу легкості ведення бізнесу. Подивимося, чи зможе він виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: