ЗСУ домоглися успіху на Донбасі: подробиці операції

Читать на русском
Підрозділи ЗСУ взяли під контроль село Новоолександрівка в Луганській області і закріпилися на нових позиціях.

Підрозділи ЗСУ взяли під контроль село Новоолександрівка в Луганській області, де зараз живуть близько 20 осіб. Населений пункт з 2015 року перебував між підконтрольними Україні і тимчасово окупованими територіями.

Як повідомили «Слово і Діло» журналісти військового телебачення, що знаходяться на місці подій, українська армія «поліпшила своє тактичне розташування, просунулася уздовж лінії оборони на кілька кілометрів і взяла село під свій контроль».

Бойовики «ДНР» використовують проти українських військових «нову зброю»Бойовики так званих самопроголошених республік вдалися до незвичайного способу обстрілу українських позицій.

Фактично, українські війська зайшли в Новоолександрівку два дні тому, а 31 січня остаточно закріпилися на нових позиціях.

Нагадаємо, за минулу добу зафіксовано п'ять обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних військ. Загинув український воїн, ще двоє - отримали бойові травми.

Як уже повідомляло «Слово і Діло» в зоні АТО чекають провокацій з боку бойовиків, в зв'язку з річницею взяття Авдіївської промзони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: