Доба в АТО: один боєць загинув, двоє травмовані

Читать на русском
Від початку доби, зафіксовано п'ять обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних підрозділів.

Протягом минулої доби сили агресора продовжили здійснювати вогневі провокації щодо українських оборонців.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 31 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 31 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку ворог, за темної пори доби, декілька разів з 82-мм мінометів та озброєння БМП вів вогонь по наших позиціях у районі Новоолександрівки, а зі стрілецької зброї - провокував українських захисників біля Станиці Луганської.

Окрім того, наражаючи на небезпеку цивільне населення, російсько-окупаційні війська підступно обстріляли околиці Кримського. Три міни калібру 120-мм розірвалися на ділянці місцевості у межах цього прифронтового села. За попередньою інформацією - потерпілих серед мирного населення немає.

На донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів обстріляли наші опорні пункти у передмісті Авдіївки. На Приазов’ї, зі стрілецької зброї, противник порушував перемир’я поблизу Павлополя.

Загалом, від початку доби, зафіксовано п'ять обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних підрозділів.

У штабі АТО прокоментували вступ ЗСУ до НовоолександрівкиУкраїнська армія взяла під контроль село Новоолександрівка в «сірій зоні» Луганської області відповідно до умов Мінських угод.

Внаслідок ворожих обстрілів, загинув український воїн, ще двоє наших оборонців отримали бойові травмування.

Зазначається, що на донецькому напрямку у передмісті Авдіївки позиції Збройних сил України були обстріляні з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також були зафіксовані збройні провокації із застосуванням стрілецької зброї на Приазов’ї поблизу Павлополя.

На луганському напрямку порушень режиму тиші не було.

Раніше стало відомо, про візит на Донбас голови місії ОБСЄ Анджеліно Альфано.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: