Під Авдіївкою загинув український військовий

Читать на русском
За добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один військовий, ще двоє травмовані.

За добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один військовий, ще двоє – травмовані.

Про це розповів на брифінгу 1 лютого речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, пише «Слово і Діло».

Жебрівський розповів про візит голови ОБСЄ на ДонбасГлава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів про візит на Донбас голови місії ОБСЄ Анджеліно Альфано.

«На жаль, у результаті ворожого прицільного обстрілу неподалік Авдіївки загинув український військовослужбовець 1996 року народження. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого захисника, який віддав життя за мирне майбутнє України», – сказав Гуцуляк.

«Крім того, в результаті обстрілу з мінометів калібру 82 міліметри двоє наших військовослужбовців отримали бойові травми. Їх оперативно доправили до лікувальних установ. Стан їхнього здоров'я оцінюється як задовільний», – зазначив полковник.

Нагадаємо, в штабі АТО зафіксували п'ять обстрілів оборонних укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних підрозділів.

У комітеті з питань національної безпеки та оборони не виключають загострення ситуації на Донбасі напередодні президентських виборів у Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: