Жебрівський розповів про візит голови ОБСЄ на Донбас

Читать на русском

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів про візит на Донбас голови місії ОБСЄ Анджеліно Альфано.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів про візит на Донбас голови місії ОБСЄ Анджеліно Альфано.

Про це чиновник написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

ОБСЄ на Донбасі: з чим пов'язані претензії та чому спостерігачі мають залишитисяВ ОБСЄ повідомили, що термін дії мандата місії на території України закінчується в березні. Експерти підбили підсумки та оцінили перспективи продовження мандата місії в Україні.

«На власні очі побачити, скільки горя приніс в Україні так званий «русский мир», зміг міністр закордонних справ і міжнародного співробітництва Італійської Республіки, чинний голова ОБСЄ Анджеліно Альфано. Разом із міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним він відвідав Маріуполь, побував у маріупольському офісі ОБСЄ, проїхав маршрутом патрулювання наглядової місії в КПВВ «Гнутове». Важливі меседжі від пана Альфано – щодо безумовної підтримки територіальної цілісності України та якнайшвидшого відновлення миру. Підтримка міжнародної спільноти вкрай важлива для України. Лише спільними зусиллями можна примусити Росію до миру», – написав він.

Раніше повідомлялося, що бойовики не пустили ОБСЄ до місця зберігання важкого озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: