Хто й навіщо стежить за адвокатами Ноздровської

Читать на русском
Адвокати Ноздровської заявляють про стеження за ними. Машини та невідомі люди. Поліція мовчить.

Адвокати Анастасії Ноздровської заявляють про стеження за ними невідомих осіб, що розцінюють як психологічний тиск.

Про це сказала адвокат Таміла Ульянова на прес-конференції в Києві, передає «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: на тілі жертви знайшли ДНК РоссошанськогоНа тілі правозахисниці Ірини Ноздровської виявлена ​​ДНК підозрюваного Юрія Россошанського.

Адвокати попросили правоохоронні органи гарантувати їхню безпеку.

За словами Ульянової, стеження було встановлено відразу після того, як адвокат взялася за справу про вбивство Ірини Ноздровської.

«За нами постійно стежать. Ми не знаємо, хто. Може представники правоохоронних органів, які з'ясовують у всіх наших знайомих наше особисте життя, втручаються, стежать постійно якісь машини», – розповіла Ульянова.

За її словами, захист звернувся до правоохоронних органів із заявою про психологічний тиск.

Раніше дочка вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Анастасія заявила, що матеріали справи не збігаються зі свідченнями підозрюваного у вбивстві Юрія Россошанського.

Нагадаємо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юристка Ірина Ноздровська, розшук якої розпочали 30 грудня. За даними поліції та попередніми даними експертизи тіла, Ірина загинула від множинних колото-різаних ран.

Ірина Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку 30 вересня 2015 року в селі Демидів на смерть збив племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

За словами близьких і знайомих, Ноздровській погрожували, й вона повідомляла про це до поліції.

Увечері 8 січня перший заступник голови МВС Сергій Яровий повідомив,що поліція встановила й затримала підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Адвокати та родичі Ноздровської мають сумніви, що затриманий є її реальним убивцею, але поліція запевняє, що затриманий обґрунтовано підозрюється у вбивстві.

9 січня Ноздровську поховали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: