Луценко: затриманому за вбивство Ноздровської оголошена підозра

Читать на русском
Слідчий Вишгородського відділу поліції оголосив підозру затриманому у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської.

Слідчий Вишгородського відділу поліції оголосив підозру затриманому у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про це повідомив голова ГПУ Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбук, пише «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: фактор безкарності злочинів та побоювання під час розслідування1 січня правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли мертвою. У слідства є кілька версій, включаючи насильницьку смерть. Оцінку розслідуванню дали експерти.

«Дякую усім працівникам Нацполіції та прокуратури, які в умовах штучно створеної, політизованої істерії змогли зробити свою справу. Так само, як зробили це в понад 2 тисячах проваджень по вбивствам минулого року», - зазначив генпрокурор.

Як відомо, 8 січня начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Згодом, стало відомо, що підозрюваним у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської, якого затримали правоохоронці, виявився Россошанський Юрій Вікторович, 1954 року народження. Чоловік є батьком Дмитра Россошанського - водія, який в 2015 році збив сестру Ноздровської - Світлану Сапатинську.

Нагадаємо, Ноздровська була знайдена мертвою на березі річки 1 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: