Вбивство Ноздровської: на тілі жертви знайшли ДНК Россошанського

Читать на русском
На тілі правозахисниці Ірини Ноздровської виявлена ​​ДНК підозрюваного Юрія Россошанського.

На тілі правозахисниці Ірини Ноздровської виявлена ​​ДНК підозрюваного Юрія Россошанського.

Про це під час прес-конференції в середу, 10 січня, в Києві заявив перший заступник голови Національної поліції України-начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, пише «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: подробиці розслідування смерті правозахисниціУбивство Ірини Ноздровської відбулося 29 грудня. Правозахисниця тривалий час вела справу про загибель своєї сестри в ДТП за участю племінника районного судді і їй часто надходили погрози. Все, що відомо про резонансну справу.

«Результати проведення експертизи ДНК: на потерпілій були виявлені частинки, які належать підозрюваному», – сказав Аброськін.

Нагадаємо, 1 січня, журналіст Володимир Тимофійчук повідомив, що в річці в селі поблизу Демидова Вишгородського району знайшли тіло зниклої два дні тому Ірини Ноздровської – сестри загиблої в ДТП Світлани Сапатинської. Пізніше в Нацполіціі підтвердили смерть Ноздровської.

Ірина Ноздровська два роки шукала справедливості щодо винуватця ДТП – жителя села Демидів Дмитра Россошанського, який скоїв наїзд у стані наркотичного сп'яніння. Дядько Россошанського на той момент обіймав посаду голови Вишгородського районного суду.

8 січня Нацполіція офіційно заявила про затримання підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської.

9 січня суд заарештував підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської Юрія Россошанського на 60 діб без права внесення застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: