Суд арештував підозрюваного у вбивстві Ноздровської: назвали термін (доповнено)

Читать на русском
Слідчий суддя Вишгородського районного суду Київської області Олексій Рудюк ухвалив рішення за клопотанням прокуратури про обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської.

Вишгородський районний суд Київської області обрав підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як інформує «Слово і Діло», таке рішення оголосив слідчий суддя Олексій Рудюк.

Як убивство Ноздровської допоможе розслідувати справу ШереметаПетро Порошенко провів зустріч із керівництвом Національної поліції та прийняв доповідь про проведення розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської.

«Клопотання задовольнити. Застосувати до підозрюваного Россошанського Юрія запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у Київському слідчому ізоляторі на строк 60 діб без визначення можливості внесення застави», — сказав суддя.

Він зазначив, що запобіжний захід діятиме до 8 березня 2018 року.

Також суддя додав, що ухвала може бути оскаржена протягом 5 днів.

Нагадаємо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юрист Ірина Ноздровська.

Правозахисниця кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської.

8 січня директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко заявив, що підозрюваний у вбивстві Ноздровської затриманий.

У вівторок, 9 січня, на Київщині попрощалися з Ноздровською.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: