Як убивство Ноздровської допоможе розслідувати справу Шеремета

Читать на русском
Петро Порошенко провів зустріч із керівництвом Національної поліції та прийняв доповідь про проведення розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської.

Президент Петро Порошенко провів зустріч із керівництвом Національної поліції та прийняв доповідь про проведення розслідування вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба АП.

Вбивство Ноздровської: подробиці розслідування смерті правозахисниціУбивство Ірини Ноздровської відбулося 29 грудня. Правозахисниця тривалий час вела справу про загибель своєї сестри в ДТП за участю племінника районного судді і їй часто надходили погрози. Все, що відомо про резонансну справу.

Перший заступник голови Націполіції В’ячеслав Аброськін поінформував президента про дії поліції, починаючи з моменту виявлення факту злочину.

Президент подякував правоохоронцям за швидку реакцію, зазначивши що таке швидке розкриття справи свідчить про «високий потенціал» реформованої Нацполіції. Також Порошенко наголосив, що така сама ефективність має бути продемонстрована й у розслідуванні інших справ.

«Ви пам’ятаєте дуже болючу справу Павла Шеремета, й ми також не повинні знімати її з контролю та робити все можливе, щоб убивці не уникнули відповідальності», – сказав глава держави.

У зустрічі також узяли участь заступник голови Нацполіції-начальник головного слідчого управління Віталій Невгад та секретар РНБО України Олександр Турчинов.

Нагадаємо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юрист Ірина Ноздровська.

Правозахисниця кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської.

8 січня директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко заявив, що підозрюваний у вбивстві Ноздровської затриманий.

У вівторок, 9 січня, на Київщині попрощалися з Ноздровською.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: