У СБУ покарають за розкриття державної таємниці

Читать на русском
Служба безпеки порушила кримінальну справу за фактом розголошення імен детективів Національного антикорупційного бюро під прикриттям.

Служба безпеки порушила кримінальну справу за фактом розголошення імен детективів Національного антикорупційного бюро під прикриттям.

Про це повідомив у коментарі журналістам заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, пише «Слово і Діло».

Публічне зведення рахунків із НАБУ було помилкою – ЛуценкоГенеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що було помилкою виносити конфлікт з НАБУ у публічну площину.

«СБУ порушила кримінальну справу за фактом розголошення державної таємниці», – сказав він.

Кривенко додав, що через розголошення імен детективів під прикриттям НАБУ та САП були змушені зупинити близько 10 спецоперацій.

«До 10 кримінальних проваджень під прикриттям були зупинені ... Ми розуміли, що не варто продовжувати й ставити під загрозу життя наших агентів та осіб, які співпрацювали зі слідством», – сказав він.

Нагадаємо, 29 листопада на сайті Державної міграційної служби з'явилася інформація про затримання агента НАБУ під час спроби дати хабара першому заступнику голови ДМС.

У НАБУ заявили, що детектив не пропонував хабара, а проводив спецоперацію з викриття корупційної схеми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: