Офіційно: НАБУ завершило розслідування щодо Мартиненка

Читать на русском
В Антикорупційному бюро офіційно повідомили про надання доступу захисту Миколи Мартиненка до матеріалів справи.
Микола Мартиненко

Детективи Національного антикорупційного бюро відкрили колишньому народному депутату, екс-голові комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу Миколі Мартиненку та його захисникам доступ до матеріалів кримінального провадження за фактами заволодіння коштами «СхідГЗК» та НАЕК «Енергоатом».

Про це журналісту «Слова і Діла» розповіли в прес-службі НАБУ.

«9 січня 2018 року детективи Національного антикорупційного бюро України за дорученням прокурора САП відкрили екс-народному депутату України, колишньому голові комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу та його захисникам доступ до матеріалів кримінального провадження за фактами заволодіння коштами ДП «Східний гірничозбагачувальний комбінат» та ДП «НАЕК «Енергоатом», – наголосили в Бюро.

В НАБУ нагадали, що Мартиненко підозрюється у скоєнні злочинів, кваліфікованих за ч. 3 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 255, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 209 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, адвокат розповів подробиці вручення оновленої підозри Мартиненку.

Раніше адвокат екс-нардепа повідомив, що САП і НАБУ завершили розслідування справи проти Мартиненка. Водночас у Бюро спростували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: