У НАБУ заявили, що Пімахова не була ключовим об'єктом спецоперації

Читать на русском
В Антикорупційному бюро називають свідомою диверсією дії Генпрокуратури і СБУ щодо зриву спецоперації відомства.

Національне антикорупційне бюро розцінює арешт свого агента співробітниками Генеральної прокуратури і Служби безпеки як свідому диверсію спецоперації з розкриття великого злочинного угруповання, в якому перший заступник голови Державної міграційної служби Діна Пімахова не була ключовим об'єктом.

Про це в коментарі «Громадському радіо» розповіла керівник управління зовнішніх комунікацій НАБУ Дарина Манжура, повідомляє «Слово і Діло».

«Національне бюро розцінює дану ситуацію як свідому диверсію, сплановану і реалізовану за участю Служби безпеки України та Генеральної прокуратури. З квітня цього року тривала спеціальна операція під прикриттям, а й СБУ, і Генпрокуратура, своїм вчорашнім арештом цю операцію зірвали», – заявила вона.

«Перший заступник голови міграційної служби Діна Пімахова не була ключовим об'єктом операції. Метою операції було розкриття великого злочинного угруповання та виявлення всіх учасників схеми», – наголосила Манжура.

Представник НАБУ розповіла, що станом на сьогоднішній ранок не було зв'язку з сімома оперативними працівниками НАБУ та їх місце перебування досі невідоме, але відомо, що з ними все в порядку. За непідтвердженою інформацією вони були на місці проведення обшуку, в той час як за офіційною інформацією НАБУ там перебувала тільки одна людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: