Ужгород придбає автобусів на 54 мільйони

Читать на русском
Тендер оголошено 9 січня, заявки учасників приймаються до 9 лютого, а аукціон намічено на 19 березня 2018 року.

Комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт», створене в 2017 році, повторно оголосило тендер на закупівлю 10 одиниць 12-метрових міських автобусів на очікувану суму 54 млн грн.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на відповідне оголошення, розміщене на порталі державних закупівель.

Обіцяв – виконай: як змінився рівень відповідальності мерів у 2017 роціАналітики «Слова і Діла» підрахували, скільки своїх обіцянок виконують мери обласних центрів України та як змінилися рейтинги за 2017 рік.

Тендер оголошений 9 січня, заявки учасників приймаються до 9 лютого, а аукціон намічений на 19 березня 2018 року.

Автобуси з низькою підлогою пасажиромісткістю не менш ніж 100 осіб (у тому числі не менш ніж 30 сидячих місць), екологічного стандарту не нижче Євро-5 мають бути виготовлені в 2017-2018 роках і поставлені до 31 серпня поточного року.

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода
Андріїв обіцяє ввести електронний квиток в громадському транспорті УжгородаСказано 13 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Перший тендер на закупівлю таких автобусів був оголошений 24 листопада з терміном подачі заявок до 28 грудня, а поставка автобусів планувалася ще до 31 липня 2018 року.

За інформацією на порталі ProZorro, на участь у тендері були подані дві заявки – українсько-німецького СП «Електронтранс» (Львів) та автозаводу «Богдан Моторс», однак пропозиція останнього була відхилена.

За інформацією місцевих ЗМІ, Ужгород уперше закуповує муніципальний транспорт великої місткості. Тендеру передували випробування в Ужгороді у вересні 2017 року автобуса «Електрон» із комунального автопарку Львова, й вони показали придатність автобусів великого класу для вузьких вулиць Ужгорода, хоча в деяких місцях відзначалися труднощі з його проїздом через парковки.

Раніше повідомлялося, що в Ужгороді автомобіль зніс крамницю на ринку.

Також відзначимо, що мер Ужгорода ніяк не відремонтує вулицю Лермонтова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: