Ремонт доріг в Україні: в «Укравтодорі» розповіли про тендери

Читать на русском
Керівництво Державного агентства автомобільних доріг України розповіло про держзакупівлі в нинішньому році.

В Укравтодорі озвучили пріоритети на 2018 рік і підвели підсумки року, що минає. Так, Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) в 2017 році провело тендери на різні види закупівель на загальну суму 54 млрд грн.

Про це повідомив керівник Держагентства Славомир Новак, передає «Слово і Діло».

«В цілому в 2017 році Укравтодор провів 2816 процедур закупівель, а на сьогоднішній день активні 122 процедури на загальну суму 13 млрд грн», - повідомив глава Укравтодору.

Він підкреслив, що загальна економія на зазначених тендерах, завдяки їх проведенню на електронному майданчику ProZorro, склала 2,5 млрд грн.

Скільки грошей Україна витрачає на дороги?Аналітики «Слова і Діла» зібрали дані про те, скільки грошей держава має намір виділити на ремонт і будівництво доріг місцевого значення наступного року.

У 2018 році "Укравтодор" приділить основну увагу будівництву та відновленню доріг в коридорі Львів-Умань-Одеса.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України заявляв, що уряд буде направляти 5% коштів на ремонт доріг на забезпечення безпеки руху.

Додамо, що досьє прем'єра переповнене обіцянками по ремонту доріг. 12 жовтня він, наприклад, запевнив, що весь запланований на 2017 рік обсяг дорожніх робіт буде виконаний вчасно.

Які засоби держава має намір виділити на їх ремонт і будівництво в 2018 році - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: