Асфальт лише на папері. Мер Ужгорода ніяк не відремонтує вулицю Лермонтова

Читать на русском
Ремонт вулиці Лермонтова в Ужгороді, який, згідно з обіцянкою мера, мав відбутися навесні, не проведений і досі.
Богдан АндріївФото: rada-uzhgorod.gov.ua

Обіцяний мером Ужгорода Богданом Андріївим ремонт вулиці Лермонтова, який мав відбутися навесні цього року, поки що залишається виключно в планах міської влади.

Про цю обіцянку, озвучену в жовтні 2016 року, нагадує «Слово і Діло».

У листі ж Ужгородської міської ради від 4 липня поточного року у відповідь на запит «Слова і Діла» повідомили, що з метою проведення капітального ремонту вулиці Лермонтова виготовлена проектно-кошторисна документація, сам же ремонт іще розпочатий не був.

Богдан АндріївМіський голова Ужгорода
Андріїв пообіцяв відремонтувати вул. Лермонтова навесні 2017 рокуСказано 7 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Варто зазначити, що дві інші схожі обіцянки, які Андріїв дав на початку минулого року, він виконав: відремонтував вулиці Собранецьку й Закарпатську. Що ж до вулиці Лермонтова, то її ремонт якщо й відбудеться, то зі значним порушенням встановлених раніше термінів.

Між тим, як повідомляє місцева преса, вулиця Лермонтова, що розташована в самому серці Ужгорода, вже давно перебуває в критичному стані й потребує термінового проведення різноманітних робіт: там майже відсутнє дорожнє покриття, а також бракує вуличного освітлення.

Загалом у досьє Богдана Андріїва 39 обіцянок, з яких він виконав 6. Із цим показником відповідальності він перебуває аж на 21-му місці в рейтингу мерів обласних центрів України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: