В Ужгороді на звалищі сталася пожежа з вибухами

Читать на русском
В Ужгороді на міському звалищі сталася пожежа з вибухами - горіло вміст 6 контейнерів. Займання сталося під час забору сміття спец авто.

У п'ятницю, 5 травня, в Ужгороді відбулося загоряння сміття на контейнерному майданчику АВЕ-Ужгород по вулиці Сріблястій.

Як повідомили у міськраді, по прибуттю рятувальники загасили вогонь, який поширився на шість контейнерів. Також довелося гасити вогонь у залишках сміття, який висипали зі спецмашини, яка планово вивозила сміття.

Непрезидентська проблема: чи зможе «сміттєвий фактор» потопити рейтинги Андрія Садового?Мало не вперше в новітній історії України наслідки муніципальних проблем відчула на собі уся країна. Йдеться про проблему всюдисущого львівського сміття. Чи вдасться меру Львова Андрію Садовому знайти рішення проблеми та врятувати власні рейтинги?

«При висипанні сміття із контейнерів почалося загоряння, пролунали вибухи. Відразу ж на місце події викликали пожежників і співробітників патрульної поліції», - зазначено у повідомленні.

У поліції додали, що оперативники обстежили місце займання та не виявили ніяких небезпечних предметів. Згодом з’ясувалося, що причиною вибухів стало загоряння наявних у баках газовмісних балончиків з-під дезодорантів.

В результаті пожежі ніхто не постраждав.

«Пошкоджених речей, у тому числі серйозного ушкодження сміттєвих баків, не виявлено. Причини загоряння встановлюються», - підсумували в поліції.

Як відомо, сьогодні вночі у харківській області горів сміттєвий полігон.

Раніше повідомлялося, що у Києві встановили 200 підземних контейнерів для сміття нового типу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: