Москаль просить Авакова звільнити керівників патрульної поліції Мукачева та Ужгорода

Читать на русском
У Закарпатській обласній державній адміністрації просять міністра внутрішніх справ і голову Національної поліції звільнити керівників патрульної поліції Мукачева та Ужгорода.
Геннадій Москаль

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та керівника Національної поліції Сергія Князєва змінити керівництво патрульної поліції Мукачева та Ужгорода.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби очільника Закарпатської ОДА, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Зазначається, що 73 патрульних поліцейських написали голові ОДА колективне звернення, в якому заявляють про факти численних порушень законодавства, дисциплінарного статуту, приниження честі та гідності з боку начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Ю.Марценишина, а також його заступника В.Наймана. У зверненні співробітники патрульної поліції висловили недовіру керівництву й попросили надіслати комісію для врегулювання ситуації.

«Я неодноразово наголошував, що крім скандалів, жодної користі від нової патрульної поліції на Закарпатті немає», – прокоментував звернення Москаль.

На думку губернатора, «через невдале керівництво патрульна поліція повністю провалила роботу, адже, як свідчать показники, кількість ДТП та злочинів за час її роботи не зменшилася, а сильно зросла».

«Я направив звернення до міністра МВС Арсена Авакова й уже мав розмову з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим щодо необхідності невідкладного реагування на факти, наведені колективом Управління патрульної поліції. Моя позиція чітка – керівництво управління має бути зміщене», – вважає Москаль.

Нагадаємо, в Нацполіції анонсували створення повітряних спецпризначенців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: