Справа Шеремета: Князєв розповів про перебіг слідства

Читать на русском
Голова Національної поліції Сергій Князєв констатує відсутність підозрюваних у справі розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Голова Національної поліції Сергій Князєв констатує відсутність підозрюваних у справі розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це він сказав на підсумковій прес-конференції 26 грудня, відповідаючи на запитання журналістів, пише «Слово і Діло».

За рік після вбивства Павла Шеремета: істини не знають чи просто не говорятьЕксперт-кримінолог оцінила розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета через рік після трагедії та назвала фактори, які впливають на перебіг справи.

«На жаль, особи, які вчинили вбивство, не встановлені», – заявив він.

Щодо факту засекречування судових рішень у вказаній справі, то Князєв зазначив, що відповідне рішення ухвалили не лише в справі Шеремета, але й у низці інших розслідувань. А зроблено це, за словами голови поліції, «щоб правопорушники не розуміли, якими шляхами йде слідство».

Як відомо, журналісту й одному з керівників «Української правди» Павлу Шеремету підклали вибухівку під автомобіль – він загинув від вибуху вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва.

Слідство схиляється до версії про професійні мотиви вбивства, але ані організаторів, ані виконавців вибуху не встановило.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: