Вбивство Ноздровської: підозрюваний розповів подробиці злочину – ЗМІ

Читать на русском
Затриманий за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів про деякі подробиці скоєного злочину.

Затриманий за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів про деякі подробиці скоєного злочину.

Як повідомляють джерела INSIDER, деталі вбивства були встановлені під час проведення слідчого експерименту і допиту підозрюваного, передає «Слово і Діло».

Вбивство Ноздровської: фактор безкарності злочинів та побоювання під час розслідування1 січня правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли мертвою. У слідства є кілька версій, включаючи насильницьку смерть. Оцінку розслідуванню дали експерти.

За словами співрозмовника, Россошанський розповів, що діяв сам і повідомив, що вбив Ноздровську внаслідок сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.

«Під час допиту він сказав, що на зупинці сталася сварка, після чого він дістав ніж і завдав потерпілій удари в шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одяг, на якій залишилися краплі крові, спалив у себе вдома в грубці», - сказало джерело.

Россошанський був затриманий 8 січня по ст. 208 КПК України, в цей же день йому вручено підозру по ч 1. ст 115 КК (Умисне вбивство). Запобіжний захід для Россошанського суд обиратиме 9 січня. Звинувачення буде просити для підозрюваного утримання під вартою. За цією статтею альтернативи внесення застави не передбачено.

Раніше повідомлялося, що Антон Геращенко підтвердив затримання вбивці Ноздровської.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: