На Київщині попрощалися з Ноздровською

Читать на русском
У селі Демидів, що у Вишгородському районі на Київщині, попрощалися з правозахисницею Іриною Ноздровською, яку знайшли вбитою.

У селі Демидів, що у Вишгородському районі на Київщині, попрощалися з правозахисницею Іриною Ноздровською, яку знайшли вбитою 1 січня.

Як інформує «Слово і Діло», на оприлюднених користувачами Facebook фото видно, що на церемонії прощання були присутні кілька десятків людей.

Вбивство Ноздровської: подробиці розслідування смерті правозахисниціУбивство Ірини Ноздровської відбулося 29 грудня. Правозахисниця тривалий час вела справу про загибель своєї сестри в ДТП за участю племінника районного судді і їй часто надходили погрози. Все, що відомо про резонансну справу.

За даними нардепа Ігоря Мосійчука, в селі Демидів Ірину Ноздровську й поховали.

Нагадаємо, 1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області знайшли тіло жінки. Виявилося, що це юрист Ірина Ноздровська.

Правозахисниця кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року в Демидові на смерть збив племінник голови суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У травні 2017 року Росссошанского засудили до 7 років ув'язнення, його захист подав апеляцію. 27 грудня Апеляційний суд Києва відмовив йому у звільненні й продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Аваков і Князєв взяли під контроль розслідування вбивства правозахисниці.

У поліції повідомили, що спеціальний координаційний штаб із розслідування засідатиме щодня.

8 січня директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко заявив, що підозрюваний у вбивстві Ноздровської затриманий.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: