Шкіряк прокоментував затримання підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Читать на русском
За його словами, у слідства є бездоганні докази причетності затриманого до скоєння цього злочину.

Затриманим у справі про вбивство юриста Ірини Ноздровської є член сім'ї Дмитра Россошанського, племінника колишнього голови Вишгородського райсуду, підозрюваного в скоєнні ДТП в 2015 році.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

Вбивство Ноздровської: фактор безкарності злочинів та побоювання під час розслідування1 січня правозахисницю Ірину Ноздровську знайшли мертвою. У слідства є кілька версій, включаючи насильницьку смерть. Оцінку розслідуванню дали експерти.

«Щоб зняти всі інсинуації й здогадки, я можу підтвердити, що підозрюваний і затриманий у скоєнні цього злочину дійсно є близьким родичем громадянина Россошанського, який скоїв ДТП, результатом якого стала смерть сестри Ірини Ноздровської», – сказав Шкіряк.

За його словами, слідство має «бездоганні докази» причетності затриманого до скоєння цього злочину.

«Він надав свідчення, під час слідчого експерименту вказав на місце скоєння злочину, місце переховування тіла загиблої й розповів, яким чином був скоєний цей злочин. Підозрюваний не кається у скоєному, вважає свій вчинок виправданим», – додав Шкіряк.

Він підкреслив, що невідкладні слідчі дії щодо з'ясування всіх обставин злочину тривають.

«Розкриття цього злочину відбувалося в досить складних умовах, оскільки жителі населеного пункту, в якому проживає сім'я загиблої, м'яко кажучи, дуже неактивно йшли на співпрацю зі слідством. Там досить неоднозначне ставлення до сім'ї загиблої», – додав радник голови МВС.

Нагадаємо також, що затриманому за вбивство Ноздровської було оголошено про підозру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: