Війна на Донбасі: в зоні АТО посилили заходи безпеки

Читать на русском
На блокпостах в зоні АТО різко посилили правила огляду військових автомобілів. Військова служба правопорядку патрулює вулиці міст у прифронтовій зоні та охороняє вокзали.

На блокпостах у зоні АТО різко посилили правила огляду військових автомобілів.

Про це кореспонденту «Слова і Діла», який зараз перебуває в зоні АТО, повідомив офіцер однієї з механізованих бригад.

Обмін полоненими: Україна бореться за фінальний списокІмовірність зриву запланованого на кінець року обміну заручниками на Донбасі вкрай висока.

За його словами, це сталося після того, як днями в Донецькій області затримали військовослужбовців, які перевозили без документів зброю. Згодом з'ясувалося, що вона належала їхньому товаришу, але тепер представники Військової служби правопорядку в усіх без винятку бійців запитують, чи перевозять вони зброю, звіряючи номер зброї в документах.

«Ми розуміємо цю необхідність, тому завжди надаємо ВСП документи», – розповів офіцер.

Варто відзначити, що зараз заходи безпеки в зоні АТО різко посилені. Співробітники ВСП патрулюють вулиці міст, розташованих неподалік від лінії розмежування, та охороняють вокзали.

Нагадаємо, раніше координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що за тиждень втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 24 людини.

Також, за даними української розвідки, ситуація з обстрілом на Донбасі найближчим часом може погіршитися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: