Доба в АТО: Україна втратила двох захисників, ще шестеро отримали поранення

Читать на русском
У зоні проведення АТО за минулу добу бойовики 32 рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу поранення отримали п'ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму, двоє загинули.

У зоні проведення АТО за минулу добу бойовики 32 рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу поранення отримали п'ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму, двоє загинули.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 19 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«В цілому, за минулу добу, російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим тиші. У більш ніж половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів. В результаті бойових дій не обійшлося без втрат з нашого боку. Поранення отримали п'ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму і, на жаль, Україна втратила двох захисників», - йдеться в повідомленні.

Ситуація в районі проведення АТО у вечірній час стабілізувалася, проте залишалася неспокійною. Бойовики збройних формувань так званих «Л/ДНР» на різних ділянках лінії зіткнення продовжували застосовувати заборонені міномети.

На луганському напрямку, в темний час доби, бойовики з 120-мм мінометів обстріляли оборонні укріплення сил АТО на підступах до Травневого, а зі стрілецької зброї турбували захисників Станиці Луганської.

На донецькому напрямку, з мінометів 82-го калібру і гранатометів противник вів вогонь по українських позиціях в районі Новотроїцького, Лебединського та шахти Бутівка. З озброєння БМП і кулеметів бойовики порушували перемир'я поблизу Гнутове, а з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали українських військовослужбовців, які тримають оборону у Верхньоторецькому і Старогнатівці.

Нагадаємо, 19 грудня бойовики обстріляли підконтрольне їм же місто.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: