За тиждень в АТО загинули 24 бойовики

Читать на русском
За тиждень, із 12 до 18 грудня цього року, підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 24 людини.

За тиждень, із 12 до 18 грудня цього року, підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 24 людини.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук із посиланням на оперативні дані, інформує «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 19 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 19 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«1 АК – 9 ошмсп мп (Новоазовськ) 9 в/с (військовослужбовців – ред.), 3 омсбр (Горлівка) 3 в/с, 11 ЗМУ (Макіївка) 1 в/с, 100 омсбр (Донецьк) 1 в/с; 2 АК – 6 омсп (Кадіївка) 9 в/с, 7 омсбр (Брянка) 1 в/с», – озвучив він дані щодо втрат у частинах російсько-окупаційних військ.

Також, за даними ІС, для поліпшення та підвищення морально-психологічного стану військовослужбовців за наказом російського командування інтенсивно проводяться заняття агітаційного характеру на тему «перемог» ЗС РФ у Сирії (одна з тем – «Перемога російської зброї в боротьбі з ІДІЛ у Сирії»).

Як повідомив прес-центр штабу АТО, за минулу добу російсько-терористичні війська 32 рази порушили режим тиші.

У результаті бойових дій поранень зазнали п’ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму, двое загинули.

За даними української розвідки, ситуація з обстрілами на Донбасі найближчим часом може погіршитися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: