Подарунок Путіну: розвідка прогнозує погіршення ситуації в зоні АТО

Читать на русском
За даними української розвідки, бойовики можуть спробувати захопити частину української території.

За даними української розвідки, ситуація з обстрілом на Донбасі найближчим часом прямує до погіршення.

Про це кореспонденту «Слова і Діла», який зараз знаходиться в зоні АТО, повідомив один з офіцерів.

«За даними розвідки, найближчим часом ситуація може погіршитися. Це пов'язано з виведенням російських офіцерів із загального центру (з координації і контролю - СЦКК – Ред.), а також бажанням окупантів зробити Путіну передвиборний подарунок у вигляді української землі. Але ми не дозволимо», – заявив виданню офіцер.

В цілому, загострення на передовій триває. Останні кілька днів противник застосовує заборонені Мінську домовленостями танки і «Гради» вже в світлий час доби. так 19 грудня, бойовики обстрілювали днем ​​позиції Збройних сил України в районі Світлодарськ дуги (ділянка фронту, що утворився після відступу українських військ з району Дебальцевого в 2015 році).

Як уже повідомляло «Слово і Діло», за даними штабу АТО, за минулу добу, 19 грудня, бойовики 32 рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу, були поранені п'ятеро військовослужбовців, ще один отримав бойову травму, двоє загинули. Зокрема, обстріли фіксувалися в Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Торецькому, Авдіївці, а також у Широкиному в районі Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: