Бойовики застосували реактивні системи залпового вогню і міномети – штаб АТО

Читать на русском
З півночі до 18:00 18 грудня незаконні збройні формування в зоні проведення антитерористичної операції здійснили 12 обстрілів українських позицій.

З півночі до 18:00 18 грудня незаконні збройні формування в зоні проведення антитерористичної операції здійснили 12 обстрілів українських позицій.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 18 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Всього, від півночі, російсько-терористичні війська здійснили 12 обстрілів позицій сил АТО», - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що на луганському напрямку бойовики з реактивних систем залпового вогню обстріляли населений пункт Новолуганське, випустивши не менше 30 реактивних снарядів. Також окупанти з мінометів різних калібрів обстріляли опорні пункти українських захисників поблизу Новотошківського, Кримського, Новолуганського і Курдюмівки, а з БМП і гранатометів різних видів - підступи до Світлодарська.

Оборона Донбасу: чим може допомогти Канада та чи потраплять Javelin в УкраїнуКанада включила Україну до контрольного списку країн, згідно з яким знімається обмеження на продаж вогнепальної зброї. Про озброєння України розповіли експерти.

На донецькому напрямку, за інформацією штабу АТО, серйозне загострення спостерігається в районі Пісок. Тут ворог вів вогонь з артилерії калібру 122-мм, важких мінометів і всього спектру піхотного озброєння.

«Крім того, під мінометний вогонь загарбників потрапили захисники Авдіївки і Водяного, а піхотного озброєння - наші бійці біля Тарамчука», - додали в штабі.

Нагадаємо, російські військові з СЦКК залишили територію «ДНР».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: