З'ясувалося, чого хоче захист Саакашвілі

Читать на русском
Сторона захисту екс-губернатора Одеської області Саакашвілі просить суд не застосовувати до нього ніякого запобіжного заходу.

Сторона захисту екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі просить суд не застосовувати до нього ніякого запобіжного заходу.

Про це адвокати заявили сьогодні на судовому засіданні Печерського районного суду Києва, який розглядає клопотання Генпрокуратури про обрання Саакашвілі запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, передає «Слово і Дело», з посиланням на УНН.

«Грузинський слід» розстрілів на Майдані: можливості ГПУ та судові перспективи справи СаакашвіліСаакашвілі вже доправили до зали Печерського суду. Сьогодні спливає термін його тримання під вартою. Про грузинський слід у справі Майдану та судові перспективи розповіли експерти.

«Сторона захисту заперечує будь-які підозри, існування яких-небудь ризиків. Ми наполягаємо, щоб в повному обсязі було відмовлено в незаконному, сфальсифікованому клопотанні сторони обвинувачення. Просимо суд не застосовувати до Саакашвілі будь якого запобіжного заходу», - зазначила сторона захисту.

Раніше, Генеральна прокуратура пропонувала посадити Міхеїла Саакашвілі під домашній арешт в чужій квартирі.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 8 грудня в квартирі колишнього начальника луганської поліції. Захисників Саакашвілі допустили до слідчого ізолятора, а також дозволили передати йому необхідні речі та книги.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченка влаштовувало акції протесту заради захоплення влади.

У ГПУ заявили, що Саакашвілі підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 256 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: