Стало відомо, чим завершився допит Авакова

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що з 23 на 24 лютого 2014 року літав до Криму для того, щоб зустрітися з тодішнім президентом України Віктором Януковичем.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що з 23 на 24 лютого 2014 року літав до Криму для того, щоб зустрітися з тодішнім президентом України Віктором Януковичем.

Про це він сказав сьогодні, 11 грудня, в Облонському районному суді Києва як свідок у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича в державній зраді, передає УНН, пише «Слово і Діло».

«Був особисто з візитом в Криму з 23 на 24 лютого (2014 року – ред.) й разом із Валентином Наливайченком могли в той момент подивитися всю ситуацію докладно ... Ми вирушили в бік Севастополя з тим, щоб зрозуміти, куди подівся (Янукович – ред.), в якому він стані і як він збирається далі виконувати свої функції. Це було ключовим завданням моєї поїздки. Я літав туди не для того, щоб спіймати Януковича, закувати його в кайдани, привезти й кинути на розтерзання натовпу. У мене не було відповідних функцій, ми їхали для того, щоб знайти Віктора Федоровича», – сказав він.

Аваков зазначив, що на момент його перебування в Криму Януковичу було відомо, що «в.о. міністра внутрішніх справ прилетів до Криму для зустрічі з ним».

«Мені також стало відомо, що він усіляко уникав зустрічі», – розповів міністр.

Аваков запевнив, що жодної прямої загрози для Януковича не було.

Суд завершив допит міністра Арсена Авакова у справі Віктора Януковича, засідання перенесли на 13 грудня.

Нагадаємо, раніше суд провів допит Арсена Яценюка у справі про держзраду Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: